S globalizacijom i digitalizacijom vaša komunikacija postaje sve važnija: tvrtke, institucije, organizacije i pojedinci putem interneta postaju ‘mediji’. Time se mijenja način na komunikacije s okolinom, stvara se novi izričaj, s naglaskom na interaktivnost i multimediju. Panda komunikacije pomažu vam da prilagodite poruke potrebama korisnika i unaprijedite poslovanje. Imamo široku mrežu suradničkih tvrtki i pojedinaca kako bi klijentima ponudili zaokružen spektar komunikacijskih usluga.  

Panda komunikacije vjeruju u važnost doprinosa poslovnog sektora izgradnji boljeg svijeta: želimo biti pokretači pozitivnih promjena i s drugim dionicima stvarati pravednije, odgovornije i uključivije društvo.  Od travnja 2018. članovi smo Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj.

Što radimo

Edukacije i treninzi – nudimo usluge edukacija i treninga iz područja komunikacije, vidljivosti, medijskog i javnog nastupa, društvenih medija, kreiranja (digitalnog) sadržaja, upravljanja webom, pisane komunikacije, medijske pismenosti i slično.   

Digitalna komunikacija – izrađujemo web stranice u WordPressu i Wixu, nudimo usluge digitalnog marketinga, kreiranja i održavanja profila na društvenim mrežama.  

Policy komuniciranje – nudimo usluge pisanja i uređivanja policy analiza, kreiranja policy dokumenata i briefova, kako bi osigurali klijentima da utječu na oblikovanje i provođenje javnih politika.

Odnosi s javnošću – pomažemo organizacijama i tvrtkama poboljšati ukupnu komunikaciju prema dionicima, a posebno prema široj javnosti i medijima.

Kampanje i događanja – vodimo kampanje za klijente, nudimo usluge vidljivosti EU i drugih projekata, organiziramo, moderiramo i vodimo komunikacije za konferencije i druga događanja.